Vegas in Naarden

Een onvergetelijke Las Vegas-avond in ons prachtige Naarden! Bereid je voor op een glamoureuze avond vol fine dining, adembenemend uitzicht, Vegas entertainment, een heus casino en nog veel meer spectaculaire verrassingen! 

Trek jullie mooiste Las Vegas outfit uit de kast en stap binnen in een wereld vol glitter en glamour. Restaurant Bordeaux in Naarden is omgetoverd tot een waar Las Vegas-paradijs en we kunnen niet wachten om het met jullie te delen. Een avond vol fantastisch eten, spanning & sensatie en eindeloos (feest)plezier. 

Informatie

Datum: Zaterdag 27 januari 2024
Tijd: 17.00 - 23.00 uur
Locatie: Restaurant Bordeaux, Naarden
Inclusief: All-inn fine dining experience en dranken
Dresscode: Sjiek of Glitter & Glamour
Tickets: Vanaf € 84,50 p.p 
Klik hier voor tickets

Fine Dining

Je krijgt een onbeperkte culinaire reis! Want je mag onbeperkt genieten van alle gerechten, ronde na ronde. Bovendien serveren ze alles aan tafel uit.
Wil je graag weten wat de grechten zijn, bekijk hier het menu. 

The perfect drink

Allereerst staat er natuurlijk een welkomstdrankje voor jullie klaar, zodat er onder het genot van een drankje de locatie verkend kan worden.​ Je kan de gehele avond onbeperkt gebruik maken van alle frisdranken, tapbieren, schenkwijnen, tafelwater, koffie en thee.

Heb jij deze avond geluk?

Maak de Las Vegas avond compleet en beproef je geluk aan één van de speeltafels of speelautomaten. Bij binnenkomst ontvangen jullie het speelgeld voor de avond, zodoende kost het je niks en maak je kans om met een mooie prijs naar huis te gaan.

Beste entertaiment

Geniet de hele avond van het beste entertainment, onze artiesten zullen jullie betoveren met hun talent en je een voorproefje geven van de magie die Las Vegas te bieden heeft.

Tickets

Koop een mooie tafel met je vrienden of familie.

Tafel 8-16 personen - € 84,50
Tafel 6 en 7 personen - € 87,50
Tafel 1 tot 5 personen - € 89,50
VIP ticket - € 125,-
(exclusief ticket fee, prijzen zijn per persoon)

UITVERKOCHT!

Locatie

Restaurant Bordeaux

Restaurant Bordeaux is gevestigd in een prachtig pand direct aan het Gooimeer. Het restaurant  heeft een adembenemend uitzicht. U kunt heerlijk genieten van de rustige omgeving en het is om de hoek vanuit het Gooi, Amsterdam en Almere.

Bekijk menukaart Bekijk route

Contact

Voor overige vragen, vul onderstaand formulier in.

Bedankt! Je bericht is verstuurd.
Niet mogelijk om je bericht te sturen. Controleer de fouten en probeer opnieuw a.u.b. .

FAQ

Locatie
 • Vegas in Naarden vindt plaats in Restaurant Bordeaux, IJsselmeerweg 100, 1411 DL Naarden
Datum en tijden
 • Vegas in Naarden vindt plaats op zaterdag 27 januari 2024, van 17:00 tot 23:00 uur.
Minimumleeftijd
 • Vegas in Naarden is toegankelijk vanaf 18 jaar en ouder. Dat betekent dat je 18 jaar of ouder moet zijn op de dag van het evenement. Hier zijn geen uitzonderingen op. Neem altijd een geldig legitimatiebewijs mee, hier kan namelijk om gevraagd worden bij de ingang.
Dresscode
 • Wij willen Vegas in Naarden een sjiek tintje geven. Mannen, kom daarom in een mooi pak! Een jasje of net overhemd maakt de avond ook compleet. Dames, trek je mooiste (gala/glitter) jurk, of jumpsuit uit de kast. It's time to shine!
Eten & Drinken
 • Uiteraard wordt er veel aandacht besteed aan het eten en drinken tijdens Vegas in Naarden. Zo zijn er vlees, vis maar ook voldoende vegetarische gerechten.
 • We bieden een uitgebreide all-in selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken. 
 • Mocht je ​allergieën hebben geef dit dan aan bij binnenkomst aan de tafel.
 • Wil je graag weten wat de grechten zijn, bekijk hier het menu
Parkeren
 • Er is voldoende gratis parkeergelehenheid bij de locatie zowel voor auto als voor fietsen.
Tickets
 • De tafelindeling wordt bepaald door het gekochte aantal tickets in één order.
 • De tafel staat op naam van de koper van de tickets.
 • Alle tickets dienen in 1 keer gekocht te worden.
 • Mocht je later een ticket bijgekocht hebben en willen aansluiten bij een groep neem dan contact op met info@vegasinnaarden.nl 
 • Tickets zijn niet restitueerbaar.
Tickets Printen & Mobiel
 • Je kunt je ticket zowel via print als mobiel laten scannen. Wanneer je kiest voor printen, doe dit dan op A4-formaat. Het is niet nodig om dit in kleur te doen. Wil je je tickets laten scannen vanaf je telefoon? Zorg er dan voor dat je helderheid op maximaal staat.
Tickets kwijt
Roken
 • Roken is verboden in Restaurant Bordeaux. Dit geldt ook voor e-sigaretten. Wil je roken, dan kun je naar de speciaal daarvoor aangelegde rookruimte.